Настаняване

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Хотел Премиер

Хотел
Премиер

Тел.: 0886 05 65 65
Е-mail: hotel.premier@abv.bg

Хотел „Премиер“ се намира на 20 минути пешеходно разстояние от архитектурно-музеен резерват „Царевец“. 10 от помещенията са с живописна гледка към обекта. От открития панорамен басейн на хотела можете да се насладите на 360 ̊ панорама към Средновековната крепост и Стария град.

Hotel Agusta SPA & Garden

Hotel Agusta
SPA & Garden

Тел.: 089 461 8255
Е-mail: hotelagusta.vt@gmail.com

Хотел Агуста СПА и Гардън съчетава очарованието на бутиков хотел с богато разнообразие от удобства и услуги, за да се превърне в истински оазис на лукса и комфорта в самото сърце на Велико Търново. Хотелът работи целогодишно и предлага превъзходни условия за почивка и бизнес.

Хотел Меридиан Болярски

Хотел
Меридиан Болярски

Тел.  +359 62 613 200
E-mail: reservations@bolyarski.com


Хотел Меридиан Болярски e разположен в самото сърце на Велико Търново, в непосредствена близост до историческите забележителности на старата столица – улицата на занаятите Самоводска чаршия, хълма – крепост Царевец, Градската галерия и Стамболовия мост.

Хотел лъки

Хотел
Лъки

Тел. 0889 355 088
E-mail: office@hotel-lucky.com


Хотел Лъки е модерен и елегантен хотел разположен в сърцето на стария град на Велико Търново. Направен с много стил и удобство, този типичен градски хотел предразполага своите гости към приятен престой в старопрестолният град.


Хотел Студио

Хотел-ресторант
Студио

Тел.: 0895 71 55 77
Е-mail: studiohotel.vt@gmail.com

Стил и комфорт в съчетание с невероятната гледка към хълма Царевец, историческата местност Трапезица и архитектурния резерват Арбанаси отличават най-добрия хотел във Велико Търново – бутик хотел „Студио”! Хотелът разполага с 13 луксозни двойни стаи.


АРХИТЕКТУРНО-МУЗЕЕН РЕЗЕРВАТ ЦАРЕВЕЦ | ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Made with ‌

Drag and Drop Website Builder