Настаняване

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Хотел-ресторант Студио

Стил и комфорт в съчетание с невероятната гледка към хълма Царевец, историческата местност Трапезица и архитектурния резерват Арбанаси отличават най-добрия хотел във Велико Търново – бутик хотел „Студио”!

Хотелът разполага с 13 луксозни двойни стаи, като всички са оборудвани с мека мебел, кабелна телевизия, интернет, телефон, мини бар, а баните са от висок клас. В интериора е заложено основно на класическите бяло, черно, като акцентите във всички стаи са в червено. В хотела са разположени още уютно фоайе с лоби бар, ресторант в стил неоромантик с перфектно подбрано меню и бар тераса с неповторима гледка към хълма Царевец и шоуто „Звук и светлина”.

Хотел "Studio" предлага на своите гости всички бизнес удобства, от които може да имат нужда - интернет достъп ( както във фоаето, така и от всяка една стая ), факс услуги, телефон с външна връзка от всяка стая, възможност за провеждане на конференции ( до 35 човека ).

Освен бизнес удобствата, в хотелa има и всички условия за един приятен отдих и почивка от натовареното ежедневие. Всяка стая е обзаведена с луксозна баня, разполага с мини бар, както и кабелна телевизия. За нашите гости организираме посещения на крепостта Царевец, на музеите в града, както и на всички манастири и църкви в района.

За началото на една перфектна вечер Ви препоръчваме ресторанта на хотел "Studio". От менюто на ресторанта можете да избирате между италиански, френски, а също така и национални български ястия. Вратите на ресторант "Studio" са винаги отворени за частни, семейни, както и фирмени събирания и празненства.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон: 0895 71 55 77
Емейл: studiohotel.vt@gmail.com

Адрес:  България, 5000 Велико Търново, ул. "Тодор Лефтеров" 4

www.studiohotel-vt.com

АРХИТЕКТУРНО-МУЗЕЕН РЕЗЕРВАТ ЦАРЕВЕЦ | ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Made with ‌

Landing Page Builder