Отзиви от посетители

Mihail Dimitrov

Google отзив

Главната забележителност на Велико Търново. Обширна крепост с множество сгради и кули, дворец и голяма църква на върха. Вътрешността на църквата е изключително впечатляваща като стил. Препоръчвам да си закупите беседа, за да научите много интересни подробности.

Nikolay Kasabov

Google отзив

Определено си заслужава да се посети. За да се обиколи напълно биха нужни 2 или 3 часа. По пътеките навсякъде е слънчево, така че е препоръчително да се вземе вода, шапка и слънчеви очила. Има няколко основни забележителности. На няколко места може да се качиш върху стената, а гледката почти отвсякъде е невероятна.

Нурай Зекерие

Google отзив

Обожавам това историческо кътче!Толкова много история, толкова впрчатляващи гледки! Уникално е усещането да се доближиш толкова много до миналото и да ходиш по стъпките на царе и царици!!!

Boris Konstantinov

Google отзив

Много държави се славят с техните крепости, а България не разполага с много, но Царевец е най-величествената от всички и си заслужава да се види. Шоуто "Звук и светлина" е нещо с което малко други държави могат да се похвалят.

Plamen Filipov

Google отзив

Изключително място !! Гледките които се разкриват пред вас са доста величествени историческата стойност на това място е огромно струва си да се посети !

Martin Marinov

Google отзив

Това е най-впечатляващата и запазена крепост в България. Заслужава си да бъде посетено защото мястото е много добре поддържано и е чудесно за разходка. Предлага също зрелищен спектакъл наречен "звук и светлина" който се представя през тъмната част на деня на национални празници и на ден на града. Препоръчвам!

АРХИТЕКТУРНО-МУЗЕЕН РЕЗЕРВАТ ЦАРЕВЕЦ | ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Created with ‌

Landing Page Creator