Настаняване

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Хотел Лъки

Хотел Лъки е модерен и елегантен хотел разположен в сърцето на стария град на Велико Търново. Направен с много стил и удобство, този типичен градски хотел предразполага своите гости към приятен престой в старопрестолният град. На разположение са 12 Двойни стаи, 1 Студио и Фамилен суит с две спални.
Хотелът разполага с безплатен собствен паркинг.

От неговите уютно обзаведени стаи се разкриват неповторими гледки към хълмовете Царевец и Трапезица, а от терасите на хотела се наблюдава аудиовизуалния спектакъл Звук и Светлина.

Хотелът е в непосредствена близост до многото ресторанти, магазини и културни забележителности на град Велико Търново и на метри от мултимедийния център Царевград Търнов, както и от Окръжния музей, Учредителното събрание, Самоводската чаршия и много други.

Двойните стаи: В 6 от тях има възможност за допълнително легло. Почти всички двойни стаи са обърнати към река Янтра и крепостта Царевец. Те разполагат с големи тераси снабдени с маси и столове от където се наблюдава спектакълът Звук и светлина.

Студиото е голямо и разполага с голямо легло и луксозен разтегателен диван. Подходящо, както за четирима възрастни, така и за семейства с деца. Терасата е обърната към катедралата и старинната улица Никола Пиколо.

Фамилен суит е изцяло обърнат към крепостта Царевец с голяма тераса и кът с мека мебел за сядане. Разполага с две спални, едната от които преходна. Подходящ за семейства с деца.

Всички стаи са с тераси, климатик, централно отопление, самостоятелен санитарен възел, LCD телевизор с кабелна телевизия, работно бюро, гардероб, хладилник и кана за топла вода. WIFI е безплатен и наличен във целия хотел.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон: 0889 355 088
                062 / 65 12 24
Емейл: office@hotel-lucky.com

Адрес:  гр. Велико Търново, ул.”Никола Пиколо”3

www.hotel-lucky.com

АРХИТЕКТУРНО-МУЗЕЕН РЕЗЕРВАТ ЦАРЕВЕЦ | ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Made with ‌

Drag & Drop Website Builder