Настаняване

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Къща за гости Генерал Гурко

Къща за гости „Генерал Гурко“ се намира в гр. Велико Търново на една от най-старите и забележителни улици, запазила духа и неповторимият облик на града – ул. „Гурко“. Това е една от главните улици на стария град, които ни връщат към романтичната атмосфера на Възраждането.

При нас може да усетите по уникален начин романтиката и очарованието на града, а от верандата на вторият етаж може да се насладите на невероятно красива гледка към паметника на Асеневци и цялата Света гора. Къща за гости „Генерал Гурко“ се намира почти до самият бряг на река Янтра и в непосредствена близост до центъра на града. Къща за гости „Генерал Гурко“ е на три етажа и могат да се настанят до 7 души.

На първият етаж се намира уютна дневна с камина, трапезария, бар и санитарен възел.

На вторият етаж се намират двоойна стая с баня, единична стая с баня и дневна с разтегателен диван, на който могат да се настанят до двама души. От спалнята и дневната се излиза на верандата, където с чаша вино може да усетите духа на старо Велико Търново.

На третият етаж е разположено малко студио с голяма спалня, разтегателен диван и баня. От студиото се излиза на малка тераса.

На разположение на гостите са безплатен WiFi, паркинг за два автомобила точно пред къщата и кабелна телевизия. Барът е оборудван с кафе машина, микровълнова фурна, тостер, кана за топла вода.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон: 0887 00 21 89
Емейл: rentalroomsvt@gmail.com

Адрес:  гр. Велико Търново, ул. Генерал Гурко 29

www.generalgurkohouse.com

АРХИТЕКТУРНО-МУЗЕЕН РЕЗЕРВАТ ЦАРЕВЕЦ | ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД