Настаняване

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Hotel Agusta SPA & Garden

Хотел Агуста СПА и Гардън съчетава очарованието на бутиков хотел с богато разнообразие от удобства и услуги, за да се превърне в истински оазис на лукса и комфорта в самото сърце на Велико Търново. Хотелът работи целогодишно и предлага превъзходни условия за почивка и бизнес. Тук всеки гост ще открие изискан стил, уютна обстановка и професионално обслужване като предпоставка за пълноценен отдих и приятен престой.

Хотел Агуста СПА и Гардън разполага с общо 8 двойни стаи и 2 апартамента. Всички помещения са светли и просторни, като впечатляват с елегантен интериор, в който са съчетани изчистени линии, модерна визия, комфортни мебели, висококачествени материи и меки цветове, създаващи релаксираща и приятна обстановка, подходяща за почивка, работа и забавление. Осигурени са сейф на рецепция, безплатен Wi-Fi на територията на целия хотела, денонощна рецепция, подземен паркинг (предварителното осведомяване за свободни места е препоръчително).

Този малък градски хотел в центъра на Велико Търново предлага лоби бар със свежа обстановка, подходящ за срещи с делови партньори и приятели. Към него функционира и романтична лятна градина с барбекю. Тук се сервира и вкусна закуска на бюфет. В свободното си време гостите на Хотел Агуста СПА и Гардън могат да релаксират в СПА центъра, който предлага закрит плувен басейн, тангентор, сауна, фитнес салон, студио за масажи и терапии.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон: 089 461 8255
Емейл: hotelagusta.vt@gmail.com

Адрес:  гр. Велико Търново, ул. "Цветарска" 4

facebook.com/HotelAgustaSpaGarden

АРХИТЕКТУРНО-МУЗЕЕН РЕЗЕРВАТ ЦАРЕВЕЦ | ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД